Intake

 
 Today DO
 something
 for YOU.


Nieuws Flits

Wie ben ik - Blog

Bij de vraag; wie ben ik? loopt mijn hoofd al leeg. Letterlijk al mijn gedachten laten me alleen. Daarom schrijf ik over jou, steeds klein een stukje. Volg het op mijn Facebook pagina! 
 

De Intake

De Intake is een gesprek tussen de coachee en de coach waarin beide onderzoekende vragen aan elkaar kunnen stellen. De Intake wordt ook wel gezien als een inleidend informatiegesprek voorafgaande aan een coaching traject. In dit gesprek wordt met gerichte vragen onderzoek gedaan naar de inhoud van de evt. aanwezige hulpvraag bij de coachee. Deze vragen kunnen lastig en persoonlijk zijn. Het Intake gesprek is dan ook gebaseerd op wederzijds vertrouwen en het beroepsgeheim van de coach.

Zowel de intake als de coaching sessies vinden in principe plaats bij Wiebenik-Coaching, of bij u thuis, het kantoor of op een andere geschikte locatie. Deze
 plaats dient u wel een rustige privé omgeving te bieden waar u volkomen op u gemak kunt zijn.

Wenst u dat de intake en/of de coaching sessies op een andere plaats dan aangegeven gehouden dienen te worden geef dit dan vroegtijdig aan, uiterlijk een week voordat de afspraak plaatsvindt.
 
Oriëntatie gesprek (telefonisch) Kosteloos
Intake gesprek (60 min.) € 55,00           

* Alle tarieven zijn excl. 21% BTW. Eventuele extra reiskosten buiten Amsterdam zijn ook excl. en worden apart in rekening gebracht.