Voorwaarden

 Accepteer
 de dingen 
 die je 
 niet kunt
 veranderen.


Nieuws Flits

Wie ben ik - Blog

Bij de vraag; wie ben ik? loopt mijn hoofd al leeg. Letterlijk al mijn gedachten laten me alleen. Daarom schrijf ik over jou, steeds klein een stukje. Volg het op mijn Facebook pagina! 
 

Algemene Voorwaarden 


Toestemming voor behandeling

(Van toepassing op Life/Mental Coaching behandelingen)

Een cliënt maakt vrijwillig gebruik van de dienstverlening door een coach. Zonder toestemming van de cliënt kan de coach iemand niet als cliënt aannemen.
Dit document voorziet u van de nodige informatie die u ter goedkeuring door uw coach wordt aangeboden.
 
Wiebenik-coaching is een duidelijke therapeutische methode en benadering gericht op oplossingen en vooruitgang. Wiebenik-coaching is een manier om talenten aan te boren en te ontwikkelen. Het leert de gecoachte zichzelf in zijn/haar situatie te analyseren met systematische en intensieve persoonlijke begeleiding op basis van gelijkwaardigheid. Wiebenik-coaching is een middel, geen doel opzich.
 
Wiebenik-coaching bevordert het welzijn door zich te richten op uw eigen sterke punten en middelen. Het richt zich op de huidige en toekomstige tijd om u te helpen een gezond, persoonlijk en/of professioneel doel te bereiken. 

De Wiebenik-Coach maakt gebruik van verschillende coaching technieken. Gericht op persoonlijke programmeertools beschouwd als een volledige therapeutische methode om een persoon te helpen veranderen. 
 
Persoonscontrole
De coach is wettelijk verplicht uw persoonsgegevens te controleren voordat de behandeling begint. Neemt u dus voor ons eerste gesprek een kopie van uw geldig identiteitsbewijs mee.
 
Adreswijzigingen
U bent verplicht om mij tijdens de behandeling en de betalingsprocedure te informeren over ...