coaching


 Vandaag
  laat ik je leven.


Nieuws Flits

Geef een Coach kado!

Op zoek naar een origineel kado?
"Geef een Coach kado!". 


Wie wens jij in het bijzonder een coach kado? 
Check gauw de kortingsactie. 
 

Mijn Coaching aanpak 

Wij mensen zijn op één en hetzelfde moment zowel de kunstenaar als het gereedschap in het leven. De middelen om ons te kunnen uiten of te veranderen liggen in onszelf.

Ontdek jezelf en leer werken met JOUW unieke KERN.

In privé en/of groep coaching sessies begeleid ik je bij het vinden van, en werken met, jouw kracht en kern. Op basis van gelijkwaardigheid en middels een duidelijke therapeutische methode en benadering werken we samen positief toe naar oplossingen en vooruitgang.
Heldere en duidelijke communicatie is daarin heel belangrijk. De focus in de coaching ligt dan ook op je communicatie-, je gedrag en het persoonlijk handelen. Een ervaringsgericht leerproces, met een sterk zelfonderzoekend karakter, dat door jou zelf wordt aangestuurd op weg naar het behalen van je gestelde doelen en het aanboren en ontwikkelen van je talenten.
 
Mijn persoonlijke benadering en individuele behandeling werkt een goed gevoel en wederzijds vertrouwen in de hand. Ik ben als een goede vriend voor je. Als een spiegel, eerlijk en direct, maar altijd met respect. Een gesprekspartner die werkelijk en onbevooroordeeld naar je luistert. Empatisch is, observeert-, motiveert-, en vooral inspireert!
 
In mijn coaching maak ik vooral gebruik van verschillende onderdelen uit de cognitieve therapie, en het socratisch coachen.
 
Om nieuw land te kunnen ontdekken moet je bereid zijn de kade achter je te laten en uit het oog te verliezen. 
Mental Coach  Acteer Coach