Warning: Use of undefined constant previouspage - assumed 'previouspage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/d/8/wiebenik-coaching.nl/httpd.www/ie6enlarged.php on line 89

Nieuwsflits

Geef een Coach kado!

Op zoek naar een origineel kado?
"Geef een Coach kado", staat voor een kortingsactie* gericht op het elkaar een hand toereiken. De drempel om naar een coach te stappenis voor sommige mensen nog net iets te hoog. Vandaar dat het intake gesprek nu GRATIS is bij aankoop van een eerste coaching sessie nu voor slechts € 75,- euro ipv € 85,-. Op deze manier leg je de drempel op een leuke manier een stukje lager. 


Wie wens jij in het bijzonder een coach kado? 

*Voorwaarde van deze kortingsactie: De kortingen zijn enkel van toepassing op de intake en de eerste coaching sessie, indien de eerste coaching sessie van 60 minuten als kado wordt ingekocht voor €75,00. De intake is dan gratis.
Wenst de coachee na de intake de coaching niet door te zetten, dan vervalt de korting op de eerste coaching sessie en worden de ingekochte €75,00 gerekend als intake kosten voor de coach. 

De kortingsactie loopt tot 31 December 2020 en de kortingsafspraken dienen voor 30 januari 2021 bij de coach te zijn ingepland.


Meer info: Marnix@wiebenik-coaching.nl / +31(0)625276892

 
© 2011 - 2021 Wiebenik Coaching - All rights reserved