mentalcoach


  Vandaag
  laat ik je 
  leven.


Nieuws Flits

Geef een Coach kado!

Op zoek naar een origineel kado?
"Geef een Coach kado!". 


Wie wens jij in het bijzonder een coach kado? 
Check gauw de kortingsactie. 
 

Mental Coach

De Mental Coach oftewel de life coach! Tegenwoordig heeft vast iedereen er wel eens van gehoord. Mental coaching is precies wat het in het engels zegt;
"Coaching for your Mind". Oftewel sturing voor je geest!

Steeds meer mensen schakelen de hulp in van een mental coach voor hulp bij bijvoorbeeld het leren omgaan met stressvolle situaties-, voor advies of begeleiding bij persoonlijke kwesties-, of als hulpmiddel beter gefocust te zijn en gestelde doelen te behalen.
Topsporters bijv. gebruiken een mental coach om beter te kunnen presteren. En bedrijven schakelen de hulp van een coach in om bijv. het team beter te laten funcioneren en presteren. En individuele persoonlijke coaching helpt bijv. om af te rekenen met vervelende persoonlijke problemen en lastige terugkerende patronen in je leven. 
   
Dit zijn oa. gebieden waarmee een mental coach je kan helpen om de kwaliteit van je leven, je relatie en je werk te verbeteren.
Er zijn veel verschillende coaches en coachingtechnieken te vinden. Maar slechts enkele passen precies bij jou!
   
Belangrijk voor het vinden van een geschikte en goede coach is het wederzijds vertrouwen dat aanwezig moet zijn. In elkaar en in het gekozen coachingstraject. De veel besproken "klik" tussen de coach en de gecoachte en de aanwezigheid van openheid, en heldere communicatie gedurende het coachingstraject zullen van groot belang zijn de coaching te laten slagen.

 
√   Positief, doelbewust op vooruitgang en oplossingsgericht.
√   Richting en advies.
√   Emotionele vrijheid en betere communicatie vaardigheden.
√   Meer zelfvertrouwen, hervind balans en meer fun.
√   Investeren in jezelf, je toekomst en je succes.

Voor bedrijven en individuen. Meer informatie? 
Neem hier vrijblijvend contact met mij op.